Elävä asiakirja -teknologia julkaistaan DocStarter-asiakkaiden käyttöön 2019 alkuvuodesta.

Perinteisten asiakirjojen ongelma on staattisuus. Asiakirja on sellainen kuin se on eli kuollut. Tarve on kuitenkin usein jatkaa asiakirjan eloa luomisen jälkeen.

Copla Oy:n DocStarter-tiimi on kehittämässä teknologiaa, joka saa asiakirjan elämään. Tällöin on mahdollista päästä eroon tähänasti toistuneista rutiineista. Esimerkiksi työmaakokouksen esityslista onkin nappia painamalla uusi pöytäkirja, korjaussuunnitelmasta tulee korjausraportti ja niin edelleen.

Usein työn aikaa vievin vaihe on työn dokumentointi ja monesti työmaakokouksessa väki seisoo, kun sihteerinä kirjoittaa pöytäkirjaa. Tai työmaa on ollut jo viikon valmiina, kun korjausraportti valmistuu.

Elävä asiakirja on tulevaisuutta ja DocStarter-asiakkaana pääset hyötymään teknologiasta ensimmäisten joukossa. Mikäli asiakirjojen henkiin herättäminen kuulostaa ideana mahtavalta ja yrityksesi liiketoimintaa tehostavalta olet seuraava kumppanimme.